2.ročník Hračkyády

Děčín, červen 2017 – V centru Pivovar Děčín si mohou děti zadovádět s Michalem Nesvadbou

V neděli 18. června se v Centru Pivovar Děčín koná druhý ročník Hračkyády. Tentokrát si organizátoři akce, spolu s prodejnou hraček „Bambule“, pozvali Michala Nesvadbu, aby dětem zpříjemnil odpoledne.

Pro děti je také připravena soutěžní stezka s odměnou. Každé dítě obdrží v prodejně Bambule hrací kartičku, na kterou bude na stanovištích, rozmístěných po pasáži obchodního centra, sbírat razítka. Za nasbíraná razítka pak dostanou děti odměnu.

Kromě Michala mohou děti dovádět s maskoty Mimoňů, nebo s pohádkovými postavičkami prasátkem Peppou a Tomem. Zároveň děti potěší klaun Ronald McDonald. Na parkovišti OC bude v daný den zaparkovaný kamión McDonald, který návštěvníkům v rámci NAROVINUTOUR 2017 nabídne multimediální centrum, zelinářský koutek, gril zónu a další.

Více na www.centrumpivovar.cz