3. narozeniny Centra Pivovar budou opravdu "sladké"

Děčín, duben 2017 – V Centru Pivovar Děčín Vám bude „sladce“

Centrum Pivovar Děčín bude totiž v sobotu 22. dubna slavit „sladké“ 3. narozeniny. A to opravdu sladce. Na programu bude nejen ochutnávka a prodej čokolády a cukrovinek všeho druhu, ale také dílničky a soutěže pro děti.

Stylové „Chocolate girls“ Vám dají ochutnat cukrovinky, v cukrářské show se můžete podívat na vytváření narozeninového dortu, a děti si mohou kreslit přímo čokoládou, nebo si z ní tvarovat. A koupit si můžete dokonce i čokoládové víno.

Od 15:30 bude program na pódiu moderovat Petr Hříbal, kterého diváci mohou znát i z ranního vysílání TV Nova. A „lahůdkou“ na konec bude koncert oblíbeného zpěváka Sebastiana. „Rádi bychom tímto zákazníkům poděkovali za celoroční přízeň a zpříjemnili jejich nakupování jak doprovodným programem, tak využitím narozeninových slev od 19. do 23.dubna“, uvedla nám manažerka obchodního centra Monika Kubíčková.