Centrum Pivovar Děčín - rok první

Děčín, 13. května 2015 – Brány obchodního a společenského Centra Pivovar Děčín se otevřely poprvé loni v dubnu. Svou činnost tak zahájilo centrum, které si za dlouhodobý cíl klade být nejen první volbou pro nákupy obyvatel Děčína a jeho okolí, ale i společenským centrem poskytujícím zábavný odpočinkový program všem generacím. Za první rok své existence přivítala odborníky oceňovaná stavba více než dva miliony návštěvníků.

Od loňského dubna byla v rámci nového centra otevřena Pivovarská restaurace, dětmi tolik očekávané Hopsárium a postupně se zaplňují i zbývající obchodní jednotky. Realizována byla celá řada doprovodných výstav a akcí včetně těch, které se už staly tradicí a do centra se pravidelně vrací. Mezi již tradiční akce například patří živá hudební vystoupení ZUŠ pořádaná každý první pátek v měsíci pod názvem PIANKOoo, naučné programy střední zdravotnické školy nebo sportovní přenosy.

Na větší využití tak čekají především společenské sály, které byly v prvním roce využívány spíše sporadicky. Jejich potenciál poprvé plně prověřila narozeninová after party, která byla vrcholem oslav prvního roku existence centra. Tyto oslavy navštívil čtyřnásobný počet lidí, než na jaký je centrum o víkendech zvyklé, a mnozí z nich se už ozývají s prosbami na opakování některých akcí.

„Narůstající zájem místních o akce centra i jeho nájemců nás velmi těší. Uděláme vše proto, aby se u nás cítili dobře a vraceli se k nám rádi a často,“ říká ředitel Aleš Stupka.

Do nadcházejících dnů a měsíců si Centrum Pivovar Děčín připravilo hned několik zásadních inovací:

1. Pro sportovní fanoušky se začali pravidelně organizovat online přenosy zápasů úspěšného basketbalového týmu BK Děčín okořeněné setkáním se samotnými hráči. Ke společnému sledování dalšího utkání – tentokrát již finálového kola KOOPERATIVA NBL 2014/15 se mohou diváci sejít již tuto středu 13. 5. od 18.00. Sportovním nadšencům a příznivcům národního hokejového týmu jsou pak nově určeny online přenosy z právě probíhajícího MS v hokeji. Termíny těchto akcí jsou uveřejňovány na základě aktuálního vývoje šampionátu na webu – www.centrumpivovar.cz/akce-centra.
  2. Pro děti i jejich doprovod je na celý rok připraven nový koncept akcí v koutku plavčíka Šikuly. Program na všechny květnové soboty už je hotov. Šikula nebo jeho pomocníci budou v přízemní pasáži centra své kamarády očekávat vždy v 10.00 a v 13.00.
  3. Do dalšího roku existence vykročila s novými plány i Pivovarská restaurace, která chystá pro gurmány nabídku jídel rozšířenou o klasický pivní sýr, pivní marinády, omáčky s piva, vlastní výrobky jako jsou paštičky či jehněčí klobásky, ale také o lehká jídla pro milovníky zdravého životního stylu a jídla bezlepková. Zachovat si při tom hodlá vysoký gastronomický standard i koncept pivovarské restaurace.
  4. Ta pochopitelně nabízí milovníkům zrzavého moku dobře známou vlajkovou loď – pivo Kapitán (podle původní receptury), dále Admirál a nově také 15° speciál Loďmistr.
  5. Pro tance chtivé a nejen pro ně odstartovala velmi úspěšnou narozeninovou after party série zábavních akcí, které budou pravidelně pořádány v zrekonstruovaných sálech původní pivovarské budovy.
  6. Pro firmy i soukromé osoby budou tyto sály k dispozici v době mimo akcí pro veřejnost. Zájemců o jejich pronájem přibývá každým dnem.
  7. Majitele osobních vozů pak nepochybně potěší zprovoznění bezdotykové auto myčky v prostoru parkoviště.

„Investovali jsme do výstavby tohoto centra hned ze dvou důvodů. Od prvního okamžiku nám imponovala původní budova pivovaru a možnost realizace výjimečného architektonického řešení. Zároveň si podle našeho názoru Děčín respektive jeho obyvatelé vlastní centrum zasloužili. Od počátku jeho existence jsme se soustředili především na budování obchodních aktivit. Do budoucna bychom se proto chtěli více zaměřit na rozvoj již poskytovaných služeb a rozšíření jejich skladby,“ vysvětlil
Lukáš Musil, zástupce hlavního investora – RSJ PE.

Více o připravovaných akcích a novinkách v Centru Pivovar Děčín naleznete na:

www.centrumpivovar.cz nebo www.facebook.com/centrumpivovar

je společenské a obchodí centrum, rozkládající se na celkové ploše přes 22 000 m² s 17 500 m² pronajímatelný plochy, více než 60 obchodními jednotkami a 420 parkovacími místy. V novém vzdušném komplexu je pro návštěvníky připraven pestrý mix obchodů, originální restaurace s vlastním minipivovarem, kavárna, supermarket, síť služeb i svět rodinné zábavy.

Centrum Pivovar Děčín je zasazeno do areálu místního starobylého pivovaru v překrásné části Děčína nazývané Podmokly. Unikátní společenské a obchodní centrum vzniklo citlivým spojením původních historických částí budov pivovaru, o němž první zmínky sahají až k přelomu 17. a 18. století, s novými moderními prvky architektury.

spravuje ve svém portfoliu investice v nemovitostech, energetice, zemědělství, biotechnologiích i dalších oblastech. Zaměřujeme se na klíčová odvětví 21. století – informační technologie, zdravé potraviny, energii z obnovitelných zdrojů či oblast Life Science, aplikovaný výzkum vedoucí ke zkvalitnění a prodloužení lidského života. Vedle kapitálového zhodnocení chceme, aby projekty z našeho portfolia přinášely v daných odvětvích významný inovativní posun.

RSJ Private Equity je samosprávným fondem kvalifikovaných investorů, ve kterém jsou v současné době spravovány prostředky společníků a partnerů brokerské společnosti RSJ (a.s.). Společnost RSJ Private Equity se ke dni 31. 12. 2014 transformovala na fond typu “SICAV” s názvem RSJ Private Equity investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. Fond má v současnosti šest podfondů.