Centrum Pivovar Děčín se chystá na Vánoce

Děčín, 10. listopad 2016 – Centrum Pivovar Děčín zve obyvatele Děčína a okolí v sobotu 19. 11. na předvánoční akci s názvem „Předvánoční jízda“. Součástí programu budou i dvě charitativní akce na podporu dětí „Pomáháme s Nadačním fondem Děti a Rodina“ a „Strom splněných přání“. Návštěvníci se mohou kromě bohatého doprovodného programu také těšit na výrazné slevy i nové obchody a služby.

„Předvánoční jízda“ začne v sobotu 19. listopadu v 15:30 a v jejím průběhu vystoupí slovenská vokální skupina Fragile a kapela Yxes Joke. Součástí programu bude i tradiční rozsvícení vánoční výzdoby, křest kalendáře Krůčky s Anife Vyskočilovou a vystoupení dětí, které Centrum Pivovar podporuje ve spolupráci s Nadačním fondem Děti a Rodina. „Cílem spolupráce je děti motivovat k pozitivnímu vyplnění volného času. Formou dárků a cen je odměňujeme za jejich dosažené výsledky ve volnočasových aktivitách a zájmových kroužcích,“ říká ředitelka Centra Pivovar Monika Kubíčková.

Od soboty 19. 11. v Centru Pivovar rovněž začíná charitativní akce s názvem Strom splněných přání. Snahou je splnit vánoční přání a udělat radost dětem z Dětského domova Krásná Lípa, se kterým v letošním roce Centrum Pivovar rovněž navázalo užší kooperaci. Návštěvníci budou mít možnost plnit dětská přání přímo v Centru Pivovar zakoupením dárečku, který odevzdají v prodejně Denim Fashion. Charitativní akce potrvá do úterý 20. 12.

Součástí předvánočních oslav jsou i 4 dny slev, které proběhnou od 17. – 20. listopadu. Zájemci naleznou slevové kupony ve svých poštovních schránkách, Děčínském Domovníčku nebo v letáčcích přímo v obchodním centru.

Návštěvníky v CPD jistě potěší i fakt, že sortiment zboží a služeb se v Centru neustále rozšiřuje. Nově otevřenými obchody jsou Denim Fashion, Textil Market TXM, Spodní prádlo SKINY a Papírnictví Poprokan. Síť nabízených služeb se rozšířila o Kavárnu Free Caffe, Kopírovací centrum XEROCO, Nehtové studio a Rychlé občerstvení Kebab/Pizza.