Domov pro seniory ožil hudbou

Děčín, 16. prosinec 2016 – Adventní čas je pro většinu z nás obdobím příprav na Vánoce, kdy voní cukroví, všude je plno světel a těšení. Zároveň se Advent stává dobou, kdy se zastavíme, bilancujeme, setkáváme se se svými blízkými a snažíme se rozdávat radost.

Naše seniory v Domově pro seniory na Kamenické ulici (Centrum sociálních služeb Děčín, p.o.) přišly v tuto dobu navštívit děti z Dětského domova v Krásné Lípě. Pod vedením vychovatelky Evy Miloschewitschové nacvičily pásmo tanečků, zpěvů a básniček. I ti nejmenší předvedli výkony, které vykouzlily našim klientům úsměv na tváři. Nejstarší děti předvedly skvělou choreografii při street dance a bylo vidět, jak si někteří senioři do rytmu podupávali. Na závěr jsme si všichni společně zazpívali vánoční koledy a děti rozdaly seniorům spoustu pěkných vlastnoručně vyrobených dárečků.

„Je krásné vidět setkání dvou generací a to, jak se mohou navzájem obohatit. Velice děkujeme OC Pivovar Děčín za zprostředkování této akce a věřím, že jsme se při podobné příležitosti nesešli naposledy,“ řekla Jana Skalová, ředitelka CSS Děčín.

„V letošním roce jsme pro děti z Dětského domova z Krásné Lípy připravili v obchodním centru Pivovar Strom splněných přání a tím umožnili našim návštěvníků obdarovat některé z dětí tohoto domova. Ráda bych moc poděkovala všem, kteří přispěli svým dárkem a udělali tak radost dětem. Ty na oplátku velmi potěšily svým krásným vystoupením klienty v Domově pro seniory v Děčíně 2,“ doplnila Monika Kubíčková z OC Pivovar Děčín.

Děkujeme za povedené setkání a přejeme všem krásný adventní čas.

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DĚČÍN

Více informací o Centru sociálních služeb Děčín, p.o. na www.cssdecin.cz nebo na Facebooku www.facebook.com/cssdecin.