Víkend se stylistkou ZDARMA

Děčín, květen 2017 – Víkend se stylistkou ZDARMA

Pokud chcete podtrhnout svůj půvab, nebo změnit svou image, stačí využít akci děčínského Centra Pivovar pořádanou poslední víkend v květnu /27.-28.5./ s názvem „Víkend se stylistkou ZDARMA“.

Jedná se o službu pro zákazníky Centra Pivovar Děčín ve spolupráci s módní poradkyní Martinou Kaufmannovou, která radí zákazníkům, jaké oblečení, střih či barva se komu hodí, jak ho správně nosit a také jak správně nakupovat. A co musíte udělat pro to, abyste se mohli zúčastnit? Stačí si svůj termín včas zarezervovat na e-mail: info@centrumpivovar.cz. Do předmětu uveďte „Stylistka“ a vaše rezervace bude zpětně potvrzena.

„Jedná se o práci osobní stylistky, která spočívá v poradenství v oblasti módy, stylu a odívání. Jde především o individuální práci s klientem, s cílem nalézt vlastní osobní styl. Naše stylistka Vám s lehkostí pomůže upevnit vaše zdravé sebevědomí“, uvedla nám manažerka obchodního centra Monika Kubíčková.